...

Acqua Di Parma Acqua Nobile Iris

Een verfijnde en elegante geur geïnspireerd door de majestueuze Iris

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Acqua Nobile Iris parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Acqua Nobile Iris is een verfijnde en elegante geur die voortkomt uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door verfijning en tijdloze elegantie.

Acqua Nobile Iris is een ode aan de majestueuze en verfijnde iris, een bloem die symbool staat voor wijsheid, schoonheid en puurheid. De geur opent met de verfrissende noten van citroen, grapefruit en mandarijn, die een levendige en energieke eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de elegante en betoverende noten van iris, die prachtig worden aangevuld door de frisse en bloemige noten van oranjebloesem, neroli en het groene aroma van violetblaadjes. Deze harmonieuze combinatie van bloemige noten creëert een lichte en luchtige geurbeleving die perfect in balans is met de sprankelende topnoten.

De basisnoten van Acqua Nobile Iris bestaan uit zachte musk en warme vanille, die een subtiele en verleidelijke afdronk geven. Deze gelaagde en complexe geur vormt een perfecte afsluiting die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Citroen, Grapefruit, Mandarijn

Hartnoten: Iris, Oranjebloesem, Neroli, Violetblaadjes

Basisnoten: Musk, Vanille

Acqua di Parma Acqua Nobile Iris is een prachtig parfum voor de verfijnde en stijlvolle vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat je betoveren door deze elegante en tijdloze geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.