...

Acqua Di Parma

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua di Parma parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder alle geurtjes van het merk voor de beste prijs. Zoek jouw parfum per naam of via de zoekbalk.

Ontdek de parfums

Hulp nodig?

Leer meer over het parfummerk

Al bijna honderd jaar is Acqua di Parma een grote speler op de luxemarkt. Het beroemde Colonia, opgericht in 1916, is het symbool en de inspiratiebron van het merk en zijn waarden. Waar het om gaat is kwaliteit, vakmanschap, elegantie en aandacht voor detail. Een klassieker met een tijdloze uitstraling, een symbool van mannelijke elegantie dat zich in de loop der jaren heeft uitgebreid met ontwerpen voor dames, thuis en lifestyle.

Acqua di Parma vertegenwoordigt een stijl, een manier van leven, een levensfilosofie gericht op moderne luxe. Elk product wordt in Italië gemaakt door ambachtslieden die alleen de beste materialen gebruiken en oude technieken gebruiken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. concept “Acqua di Parma is meer dan een parfumhuis, het is een levensstijl. Ze verkennen voortdurend de toekomst, maar blijven trouw aan hun DNA. Ze zijn trots op onze geschiedenis en waarden, maar ze vergeten nooit de toekomst. Dit is Italiaanse stijl.

Alle producten van Acqua di Parma worden met de hand gemaakt in Italië door ambachtslieden die alleen de beste grondstoffen gebruiken.

Acqua di Parma begon met een duidelijke overtuiging. Eenvoud, oprechtheid en vrijgevigheid gaan hand in hand met stijl, vooral in Italië. Producten hebben een ziel en het zijn hun imperfecties die ze perfect maken.

Oprichter, CARLO MAGNANI

Het verhaal van dit huis begint in 1916, toen de Italiaanse baron Carlo Magnani besloot naar de grootste hoofdstad ter wereld te reizen. Parijs, Londen, New York… Hij haalt inspiratie uit al deze reizen om zijn unieke geuren te creëren. Zo ontstond het eerste product van het merk: Colonia. Citroen, bergamot, sinaasappel… Voor deze eerste geur lieten de oprichters van Acqua Di Parma zich inspireren door hun Italiaanse thuisland. Vooral door de brandende zon.

Bovendien worden alle producten van het merk in het land geproduceerd door ambachtslieden die de beste materialen gebruiken. Minimalistisch, elegant, professioneel, al deze adjectieven komen samen om de identiteit van het merk te vormen, waarvan vele facetten in elk van zijn geuren worden onthuld.