...

Acqua Di Parma Note Di Colonia V

Een verfrissend en verfijnd parfum voor een verkwikkende ervaring

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Note Di Colonia V parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Note di Colonia V is een verfrissend en verfijnd parfum dat een verkwikkende ervaring biedt. Dit elegante meesterwerk van de Italiaanse parfumerie is perfect voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een geur die hen zal omhullen met een gevoel van frisheid en vitaliteit.

De topnoten van Calabrische bergamot, citroen en roze peper zorgen voor een sprankelende en pittige opening, waardoor je onmiddellijk wordt ondergedompeld in een geurige wereld vol energie en levenslust. Deze levendige noten vormen de perfecte introductie tot het hart van het parfum, dat bestaat uit gember en jeneverbes. Deze kruidige en aromatische noten voegen een onderscheidend en verkwikkend karakter toe aan de geur.

De basisnoten van ceder en sandelhout zorgen voor een warme en houtachtige afsluiting, die het parfum aardt en een gevoel van diepte en verfijning geeft. Deze rijke en uitgebalanceerde tonen maken Acqua di Parma Note di Colonia V tot een geur die zowel overdag als ’s avonds gedragen kan worden en die bij elke gelegenheid past.

Laat je omhullen door de verkwikkende en verfrissende charme van Acqua di Parma Note di Colonia V, en geniet van een geurervaring die je keer op keer zal blijven boeien.