...

Acqua di Parma Gelsomino Nobile

Een verfijnde en betoverende ode aan de Italiaanse jasmijn

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Gelsomino Nobile parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ervaar de betoverende geur van Acqua di Parma Gelsomino Nobile, een verfijnd en delicaat parfum geïnspireerd door de zeldzame en kostbare Italiaanse jasmijn. Sinds 1916 staat Acqua di Parma synoniem voor Italiaanse klasse, verfijning en vakmanschap, en Gelsomino Nobile is een prachtig voorbeeld van de elegante en tijdloze stijl van het merk.

De topnoten van mandarijn en roze peper zorgen voor een sprankelende en energieke opening die een gevoel van frisheid en levendigheid oproept. In het hart van de geur ontvouwt zich een verleidelijk bloemig boeket van jasmijn, tuberoos en sinaasappelbloesem, die samen een delicate en betoverende harmonie vormen. De basisnoten van musk en ceder zorgen voor een warme en sensuele afwerking die lang op de huid blijft.

Acqua di Parma Gelsomino Nobile is een verfijnde en vrouwelijke geur die perfect is voor elke gelegenheid, van een romantische date tot een avondje uit met vrienden. Het parfum straalt een onmiskenbare elegantie en allure uit en is een prachtige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze en verleidelijke geur.

Geurnoten

Topnoten: Mandarijn, Roze peper

Hartnoten: Jasmijn, Tuberoos, Sinaasappelbloesem

Basisnoten: Musk, Ceder

Ontdek de betoverende wereld van Acqua di Parma Gelsomino Nobile en laat je meevoeren door de verfijnde en delicate geur van Italiaanse jasmijn. Dit prachtige parfum is een eerbetoon aan de traditie van Italiaans vakmanschap en een ode aan de tijdloze elegantie en stijl van Acqua di Parma.