...

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria

Een verkwikkende en citrusachtige geur geïnspireerd door de prachtige Calabrische kust

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria is een verkwikkende en citrusachtige geur, afkomstig van het gerenommeerde Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma voor tijdloze elegantie en verfijning, en creëert het luxueuze parfums die de Italiaanse levensstijl en cultuur belichamen.

Bergamotto di Calabria maakt deel uit van de Blu Mediterraneo-collectie, geïnspireerd op de adembenemende landschappen en unieke geuren van de Middellandse Zee. Dit parfum brengt hulde aan de prachtige Calabrische kust, waar de zonovergoten bergamotvruchten gedijen en hun onmiskenbare aroma verspreiden.

De geur opent met verkwikkende topnoten van bergamot en citroen, die een frisse en energieke uitbarsting van citrusaroma’s bieden. In het hart van het parfum vindt u de pittige en exotische gember, gecombineerd met ceder en bloemennoten die zorgen voor een aangename diepte en complexiteit.

De basisnoten van Bergamotto di Calabria omvatten vetiver, musk en benzoë, die de geur afronden met een warme en sensuele toets. Deze combinatie van frisse citrus en diepe, aardse noten zorgt voor een perfect uitgebalanceerd en veelzijdig parfum.

Geurnoten

Topnoten: Bergamot, Citroen

Hartnoten: Gember, Ceder, Bloemen

Basisnoten: Vetiver, Musk, Benzoë

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Bergamotto di Calabria is de ideale geur voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een verkwikkend en levendig parfum dat hun unieke stijl en persoonlijkheid onderstreept. Laat je meevoeren door de frisheid en vitaliteit van deze betoverende geur en ervaar de ware essentie van de Italiaanse levensstijl.