...

Acqua di Parma Nobile Gelsomino

Een frisse en bloemige geur geïnspireerd door de sprankelende Italiaanse tuinen

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua di Parma Rosa Nobile Gelsomino parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Nobile Gelsomino is een verfrissende en betoverende geur die voortkomt uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door verfijning en tijdloze elegantie.

Nobile Gelsomino is een ode aan de delicate en verfijnde geur van jasmijn, een bloem die symbool staat voor puurheid, schoonheid en de sprankelende sfeer van Italiaanse tuinen. De geur opent met de verfrissende noten van bergamot, citroen en mandarijn, die een levendige en energieke eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de elegante en betoverende noten van jasmijn, die prachtig worden aangevuld door de frisse en bloemige noten van neroli en petitgrain. Deze harmonieuze combinatie van bloemige noten creëert een lichte en luchtige geurbeleving die perfect in balans is met de sprankelende topnoten.

Acqua di Parma Nobile Gelsomino is een prachtig parfum voor de verfijnde en stijlvolle vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat u betoveren door deze frisse en bloemige geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.

Geurnoten

Topnoten: Bergamot, Citroen, Mandarijn

Hartnoten: Jasmijn, Neroli, Petitgrain

Acqua di Parma Nobile Gelsomino is een ideaal parfum voor dagelijks gebruik, vooral in de warmere maanden van het jaar. Geniet van de verfrissende en elegante geur die de schoonheid van jasmijn en de levendige sfeer van Italiaanse tuinen tot leven brengt.