...

Acqua di Parma Colonia Artist Edition by Clym Evernden

Een verfijnde geur verrijkt met de unieke artistieke flair van een getalenteerde illustrator

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Colonia Artist Edition by Clym Evernden parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek de unieke en verfijnde wereld van Acqua di Parma Colonia Artist Edition by Clym Evernden, een bijzondere uitgave van het geliefde Colonia parfum, verrijkt met de artistieke flair van de getalenteerde illustrator Clym Evernden. Sinds 1916 staat Acqua di Parma synoniem voor Italiaanse klasse, verfijning en vakmanschap, en deze bijzondere editie is een viering van de tijdloze stijl en elegantie van het merk.

De geurnoten van deze Artist Edition omvatten sprankelende citrusvruchten, zoals de frisse en levendige tonen die het kenmerk zijn van de klassieke Colonia. Daarnaast zijn er nuances van vetiver en sandelhout die warmte en diepte toevoegen, terwijl rozemarijn, citroenverbena, jasmijn en lavendel een complex en verfijnd boeket vormen dat de essentie van Italiaanse elegantie en verfijning belichaamt.

Acqua di Parma Colonia Artist Edition by Clym Evernden is een verfijnde en tijdloze geur, perfect voor zowel mannen als vrouwen. Het is een prachtige keuze voor liefhebbers van verfijnde parfums en bewonderaars van unieke kunstwerken. De beperkte oplage van deze Artist Edition maakt het een gewild collector’s item en een waardevol geschenk.

Geurnoten

Citruses
Vetiver
Sandelhout
Rozemarijn
Citroenverbena
Jasmijn
Lavendel

Laat je betoveren door de verfijnde geur van Acqua di Parma Colonia Artist Edition by Clym Evernden en omhul jezelf met de essentie van Italiaanse stijl en verfijning. Deze unieke en bijzondere editie is een eerbetoon aan de traditie van Italiaans vakmanschap en een ode aan de tijdloze elegantie en stijl van Acqua di Parma, verrijkt met de unieke artistieke flair van Clym Evernden.