...

Acqua di Parma Iris Nobile Sublime

Een betoverend parfum geïnspireerd door de verfijning van de Toscaanse Iris

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Iris Nobile Sublime parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Iris Nobile Sublime is een uitzonderlijk en elegant parfum dat voortkomt uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door elegantie en verfijning.

Iris Nobile Sublime is een eerbetoon aan de betoverende en gracieuze Toscaanse iris, een bloem die symbool staat voor tijdloze schoonheid en verfijning. De geur opent met frisse en sprankelende topnoten van neroli en mandarijn, die een energieke en verkwikkende eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de prachtige Toscaanse iris, versterkt door het exotische aroma van jasmijn sambac en de zoete frisheid van sinaasappelbloesem en ylang-ylang. Deze harmonieuze combinatie van bloemige noten creëert een rijke en luxueuze geurbeleving die perfect in balans is met de levendige topnoten.

De basisnoten van Iris Nobile Sublime bestaan uit het warme en houtachtige aroma van berk, het zachte en zoete aroma van zwarte acacia (black locust) en het nobele cederhout. Deze gelaagde en complexe geur vormt een subtiele en verleidelijke afdronk die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Neroli, Mandarijn

Hartnoten: Toscaanse Iris, Jasmijn Sambac, Sinaasappelbloesem, Ylang-Ylang

Basisnoten: Berk, Zwarte Acacia (Black Locust), Ceder

Acqua di Parma Iris Nobile Sublime is een prachtig parfum voor de verfijnde en stijlvolle vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat je betoveren door deze elegante en tijdloze geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.