...

Acqua di Parma Iris Nobile

Een elegante en verfijnde geur geïnspireerd door de prachtige Italiaanse iris

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Iris Nobile parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek de betoverende wereld van Acqua di Parma Iris Nobile, een elegant en verfijnd parfum geïnspireerd door de pracht en allure van de Italiaanse iris. Sinds 1916 staat Acqua di Parma synoniem voor Italiaanse klasse, verfijning en vakmanschap, en Iris Nobile is een prachtige uiting van de tijdloze stijl en elegantie van het merk.

De topnoten van iris, steranijs, bergamot, mandarijn en sinaasappel zorgen voor een sprankelende en verkwikkende opening die een gevoel van frisheid en levendigheid oproept. In het hart van de geur ontvouwt zich een weelderig bloemig boeket van tuberoos, sinaasappelbloesem, mimosa, ylang-ylang, hibiscus en ceder, die samen een delicate en verfijnde harmonie vormen. De basisnoten van vanille en amber zorgen voor een warme en sensuele afwerking die lang op de huid blijft.

Acqua di Parma Iris Nobile is een elegante en vrouwelijke geur die perfect is voor elke gelegenheid, van een belangrijke zakelijke bijeenkomst tot een avondje uit met vrienden. Het parfum straalt een onmiskenbare elegantie en allure uit en is een prachtige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze en verleidelijke geur.

Geurnoten

Topnoten: Iris, Steranijs, Bergamot, Mandarijn, Sinaasappel

Hartnoten: Tuberoos, Sinaasappelbloesem, Mimosa, Ylang-Ylang, Hibiscus, Ceder

Basisnoten: Vanille, Amber

Laat je betoveren door de verfijnde en elegante geur van Acqua di Parma Iris Nobile en omhul jezelf met de essentie van Italiaanse stijl en verfijning. Dit prachtige parfum is een eerbetoon aan de traditie van Italiaans vakmanschap en een ode aan de tijdloze elegantie en stijl van Acqua di Parma.