...

Acqua di Parma Colonia Club

Een verfrissende en verfijnde geur die de essentie van Italiaanse elegantie en verfijning belichaamt

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Colonia Club. parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek de verfrissende en verfijnde wereld van Acqua di Parma Colonia Club, een bijzonder parfum dat de essentie van Italiaanse elegantie en verfijning vastlegt. Sinds 1916 staat Acqua di Parma synoniem voor Italiaanse klasse, verfijning en vakmanschap, en Colonia Club is een prachtige uiting van de tijdloze stijl en elegantie van het merk.

De topnoten van munt, bergamot, neroli, citroen, petitgrain en mandarijn sinaasappel zorgen voor een sprankelende en verkwikkende opening die een gevoel van frisheid en levendigheid oproept. In het hart van de geur ontvouwen zich de kalmerende en aromatische noten van lavendel, geranium en galbanum, die een verfrissende en harmonieuze balans creëren. De basisnoten van Haïtiaanse vetiver, ambergris en muskus zorgen voor een warme en sensuele afwerking die lang op de huid blijft.

Acqua di Parma Colonia Club is een verfrissende en verfijnde geur, perfect voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een elegante en stijlvolle geur. Het parfum straalt een onmiskenbare elegantie en allure uit en is een prachtige keuze voor degenen die zich willen omhullen met de essentie van Italiaanse verfijning.

Geurnoten

Topnoten: Munt, Bergamot, Neroli, Citroen, Petitgrain, Mandarijn Sinaasappel

Middelste noten: Lavendel, Geranium, Galbanum

Basisnoten: Haïtiaanse Vetiver, Ambergris, Musk

Laat je betoveren door de verfrissende en verfijnde geur van Acqua di Parma Colonia Club en omhul jezelf met de essentie van Italiaanse elegantie en verfijning. Dit prachtige parfum is een eerbetoon aan de traditie van Italiaans vakmanschap en een ode aan de tijdloze elegantie en stijl van Acqua di Parma.