...

Acqua di Parma Gelsomino Nobile Edizione Speciale

Een exclusieve geur vol elegante verfijning

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Gelsomino Nobile Edizione Speciale parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Gelsomino Nobile Edizione Speciale is een exclusieve en betoverende creatie van het legendarische Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om haar verfijnde en luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl vastleggen. Gelsomino Nobile Edizione Speciale is een prachtige toevoeging aan hun assortiment en belichaamt de tijdloze elegantie die het merk definieert.

Deze unieke geur is een viering van de delicate schoonheid van jasmijn, een bloem die symbool staat voor elegantie en vrouwelijkheid. Gelsomino Nobile Edizione Speciale opent met sprankelende topnoten van mandarijn en roze peper, die een verkwikkende en energieke eerste indruk creëren.

Het hart van deze geur is een verfijnde mix van bloemige noten, met de betoverende geur van jasmijn in de hoofdrol. Deze wordt versterkt door de rijke, fluweelachtige tonen van tuberoos en de zoete frisheid van sinaasappelbloesem. Samen zorgen deze middelste noten voor een verleidelijke, maar ingetogen sensualiteit die zowel stijlvol als tijdloos is.

De basisnoten van Gelsomino Nobile Edizione Speciale bestaan uit warme musk en nobel cederhout, die een harmonieus contrast vormen met de frisse bloemige noten. Deze combinatie zorgt voor een langdurige, verfijnde en verleidelijke afdronk die zowel memorabel als uitnodigend is.

Geurnoten

Topnoten: Mandarijn, Roze Peper

Hartnoten: Jasmijn, Tuberoos, Sinaasappelbloesem

Basisnoten: Musk, Ceder

Acqua di Parma Gelsomino Nobile Edizione Speciale is een prachtige geur die perfect past bij de elegante en stijlvolle vrouw die op zoek is naar een parfum dat haar unieke persoonlijkheid weerspiegelt. Laat je verleiden door deze exclusieve en betoverende creatie, en laat je meevoeren op een reis door de wereld van Italiaanse verfijning en elegantie.