...

Acqua Di Parma Colonia Oud

Een oosters meesterwerk van verfijnde elegantie

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Oud parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Colonia Oud is een verleidelijke en betoverende geur die de klassieke Italiaanse elegantie van Acqua di Parma combineert met de mysterieuze en exotische tonen van het Oosten. Deze oriëntaalse geur, gecreëerd door het prestigieuze Italiaanse merk dat sinds 1916 luxe parfums vervaardigt, is een meesterwerk van verfijning en diepte, perfect voor de moderne man die op zoek is naar een onderscheidend en karaktervol parfum.

De geur opent met de frisse en sprankelende topnoten van Calabrische bergamot en Italiaanse sinaasappel, die een opwekkend en energiek begin bieden. In het hart van Colonia Oud onthult zich de zeldzame en kostbare agarhout (oud), verrijkt met de warme en zoete tonen van amyris en de kruidige accenten van koriander. Deze verfijnde mix creëert een fascinerende en complexe geurervaring die zowel verleidelijk als intrigerend is.

De basisnoten van de geur bestaan uit een rijke melange van leer, Atlasceder, sandelhout, muskus en Indonesisch patchouliblad, die een warme en sensuele diepte toevoegen aan de compositie. Deze weelderige en verfijnde noten geven het parfum zijn blijvende aantrekkingskracht en zorgen voor een onvergetelijke indruk op de huid.

Geurnoten

Topnoten: Calabrische bergamot, Italiaanse sinaasappel

Middennoten: agarhout (oud), amyris, koriander

Basisnoten: leer, Atlasceder, sandelhout, muskus, Indonesisch patchouliblad

Acqua di Parma Colonia Oud is de ultieme keuze voor liefhebbers van oriëntaalse geuren die verlangen naar een uniek en elegant parfum. Deze betoverende geur is perfect voor zowel overdag als ’s avonds en zal ongetwijfeld indruk maken op iedereen die het draagt.