...

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Quercia Marina

Een verfijnde en elegante geur geïnspireerd door de majestueuze Iris

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Quercia Marina parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Quercia Marina is een uniek en verkwikkend parfum, geïnspireerd door de prachtige kustlijn van de Middellandse Zee. Acqua di Parma, een merk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1916, staat bekend om het creëren van verfijnde en tijdloze geuren die de essentie van de Italiaanse levensstijl belichamen. Met Blu Mediterraneo Quercia Marina heeft Acqua di Parma een parfum gecreëerd dat je meevoert naar de betoverende zeegezichten van de Middellandse Zee, met zijn frisse en boeiende geurcombinatie.

De topnoot van zeewier zorgt voor een onderscheidend maritiem karakter, wat doet denken aan de zilte zeelucht en de unieke geur van de zee. Deze intrigerende noot wordt versterkt door de verkoelende en verfrissende eigenschappen van munt, die de geur een extra dimensie van frisheid geeft.

De hartnoot van Virginia-ceder zorgt voor een warme, houtachtige basis die perfect in evenwicht is met de frisse en maritieme topnoten. De toevoeging van anjer in het hart van het parfum zorgt voor een subtiele kruidige en bloemige toon die het geheel een verfijnde diepte geeft.

Geurnoten

Topnoot: Zeewier, Munt

Hartnoten: Virginia-ceder, Anjer

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Quercia Marina is een uitstekende keuze voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een onderscheidende en verkwikkende geur die hen meevoert naar de betoverende sfeer van de Middellandse Zeekust. Deze unieke geurcombinatie is perfect voor dagelijks gebruik, maar zal ook een bijzondere indruk maken op speciale gelegenheden en zomerse avonden.