...

Acqua di Parma Colonia Intensa Oud Eau de Cologne Concentree

Een verfijnde en luxueuze oud-geïnspireerde geur

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Acqua Colonia Intensa Oud Eau de Cologne Concentree voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek de diepte en verfijning van Acqua di Parma Colonia Intensa Oud Eau de Cologne Concentrée, een luxueus parfum geïnspireerd door de zeldzame en kostbare oudhars. Acqua di Parma, een gerenommeerd Italiaans merk dat sinds 1916 bekend staat om zijn elegante en tijdloze geuren, heeft met Colonia Intensa Oud een unieke en onweerstaanbare geur gecreëerd die de perfecte balans vindt tussen traditie en moderniteit.

De geur opent met frisse en sprankelende citrusnoten, die zorgen voor een energieke en verkwikkende start die de zintuigen prikkelt. In het hart van het parfum komt het exotische agarhout (oud) naar voren, een zeldzaam en kostbaar ingrediënt dat bekend staat om zijn rijke en complexe aroma. Deze oud-noot wordt gecombineerd met de kruidige accenten van koriander en de zachte houtachtige toon van amyris, wat resulteert in een verleidelijke en diepzinnige geurervaring.

In de basis van het parfum zorgen leer en muskus voor een warme en sensuele afwerking die lang blijft hangen op de huid. Deze rijke en verfijnde noten versterken het karakter van het agarhout en geven de geur een onmiskenbare allure die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken.

Geurnoten

Topnoten: Citrusvruchten

Middennoten: Agarhout (Oud), Koriander, Amyris

Basisnoten: Leer, Muskus

Acqua di Parma Colonia Intensa Oud Eau de Cologne Concentrée is de ideale keuze voor liefhebbers van verfijnde en luxueuze geuren die de exotische en betoverende geur van oud willen omarmen. Deze elegante geur is perfect voor zowel overdag als ’s avonds en zal ongetwijfeld een blijvende en indrukwekkende indruk achterlaten bij iedereen die het draagt.