...

Acqua Di Parma Colonia Intensa

Een krachtige en verfijnde geur die de essentie van Italiaanse elegantie en intensiteit belichaamt

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Colonia Intensa parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Duik in de krachtige en verfijnde wereld van Acqua di Parma Colonia Intensa, een bijzonder parfum dat de essentie van Italiaanse elegantie en intensiteit vastlegt. Sinds 1916 staat Acqua di Parma synoniem voor Italiaanse klasse, verfijning en vakmanschap, en Colonia Intensa is een prachtige uiting van de tijdloze stijl en elegantie van het merk, gecombineerd met een uitgesproken karakter en diepte.

De topnoten van Calabrische bergamot, gember, kardemom en Siciliaanse citroen zorgen voor een sprankelende en pittige opening die een gevoel van energie en vitaliteit oproept. In het hart van de geur ontvouwen zich de verfijnde en aromatische noten van neroli, artemisia en mirte, die een verleidelijke en harmonieuze balans creëren. De basisnoten van leer, ceder, benzoë, musk en patchouli zorgen voor een warme en sensuele afwerking die lang op de huid blijft.

Acqua di Parma Colonia Intensa is een krachtige en verfijnde geur, perfect voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een elegante en stijlvolle geur met een uitgesproken karakter en diepte. Het parfum straalt een onmiskenbare elegantie en allure uit en is een prachtige keuze voor degenen die zich willen omhullen met de essentie van Italiaanse verfijning en intensiteit.

Geurnoten

Topnoten: Calabrische Bergamot, Gember, Kardemom, Siciliaanse Citroen

Middelste noten: Neroli, Artemisia, Mirte

Basisnoten: Leer, Ceder, Benzoë, Musk, Patchouli

Laat je betoveren door de krachtige en verfijnde geur van Acqua di Parma Colonia Intensa en omhul jezelf met de essentie van Italiaanse elegantie en intensiteit. Dit prachtige parfum is een eerbetoon aan de traditie van Italiaans vakmanschap en een ode aan de tijdloze elegantie en stijl van Acqua di Parma, gecombineerd met een uitgesproken karakter en diepte.