...

Acqua di Parma Acqua Nobile Rosa

Een elegante en betoverende geur geïnspireerd door de koningin der bloemen, de Roos

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Acqua Nobile Rosa parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Acqua Nobile Rosa is een elegante en betoverende geur die voortkomt uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door verfijning en tijdloze elegantie.

Acqua Nobile Rosa is een ode aan de roos, de koningin der bloemen, die symbool staat voor liefde, passie en schoonheid. De geur opent met de sprankelende noten van mandarijn, bergamot en zwarte bes, die een levendige en verfrissende eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de elegante en romantische noten van roos en damastroos, die prachtig worden aangevuld door de frisse bloemige noten van freesia en cyclamen, en de kruidige toets van zwarte peper. Deze harmonieuze combinatie van bloemige en kruidige noten creëert een verleidelijke en verfijnde geurbeleving die perfect in balans is met de fruitige topnoten.

De basisnoten van Acqua Nobile Rosa bestaan uit zachte musk en ambergris, die een warme en sensuele afdronk geven. Deze gelaagde en complexe geur vormt een perfecte afsluiting die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Mandarijn, Bergamot, Zwarte Bes

Hartnoten: Roos, Damastroos, Freesia, Cyclamen, Zwarte Peper

Basisnoten: Musk, Ambergris

Acqua di Parma Acqua Nobile Rosa is een prachtig parfum voor de verfijnde en stijlvolle vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat je betoveren door deze elegante en romantische geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.