...

Acqua di Parma Magnolia Infinita

Een betoverende geur geïnspireerd door de weelderige Magnolia

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Magnolia Infinita parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Magnolia Infinita is een verleidelijke en elegante geur die voortvloeit uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door verfijning en verleidelijke elegantie.

Magnolia Infinita is een eerbetoon aan de weelderige en gracieuze magnolia, een bloem die symbool staat voor tijdloze schoonheid en vrouwelijkheid. De geur opent met frisse en sprankelende topnoten van Calabrische bergamot, citroen en sinaasappel, die een energieke en verkwikkende eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de betoverende magnolia, versterkt door het exotische aroma van jasmijn sambac, de sensuele ylang-ylang en de elegante roos. Deze harmonieuze combinatie van bloemige noten creëert een rijke en luxueuze geurbeleving die perfect in balans is met de levendige topnoten.

De basisnoten van Magnolia Infinita bestaan uit zachte musk en aardse patchouli, die een subtiele en verleidelijke afdronk geven. Deze gelaagde en complexe geur vormt een perfecte afsluiting die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Calabrische Bergamot, Citroen, Sinaasappel

Hartnoten: Magnolia, Jasmijn Sambac, Ylang-Ylang, Roos

Basisnoten: Musk, Patchouli

Acqua di Parma Magnolia Infinita is een prachtig parfum voor de verfijnde en stijlvolle vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat je betoveren door deze elegante en tijdloze geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.