...

Acqua Di Parma Colonia Leather Eau de Cologne Concentrée

Een sensueel en elegant leer-geïnspireerd parfum

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Colonia Leather Eau de Cologne Concentree voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ervaar de verfijning en het vakmanschap van Acqua di Parma Colonia Leather Eau de Cologne Concentrée, een uitgesproken en elegante geur die de rijke en verfijnde tonen van leer in de schijnwerpers zet. Acqua di Parma, een Italiaans merk met een lange geschiedenis van het creëren van tijdloze en luxueuze parfums sinds 1916, heeft met Colonia Leather een unieke geurervaring gecreëerd die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken.

Het parfum opent met een verfrissende mix van Braziliaanse sinaasappel, framboos en Siciliaanse citroen, wat zorgt voor een heldere en energieke start die de zintuigen prikkelt. In het hart van de geur onthullen zich de bloemige noten van roos, petitgrain uit Paraguay, rode tijm en kamperfoelie, die een perfecte harmonie creëren tussen frisheid en diepte.

In de basis van Colonia Leather komt het kenmerkende lederen akkoord tot leven, versterkt door warme en houtachtige tonen van guaiac-hout en atlasceder. Deze rijke en sensuele noten geven de geur een onmiskenbare allure en zorgen voor een blijvende indruk op de huid.

Geurnoten

Topnoten: Braziliaanse sinaasappel, framboos, Siciliaanse citroen

Middennoten: roos, petitgrain uit Paraguay, rode tijm, kamperfoelie

Basisnoten: leer, guaiac-hout, atlasceder

Acqua di Parma Colonia Leather Eau de Cologne Concentrée is de perfecte keuze voor liefhebbers van elegante en sensuele geuren die op zoek zijn naar een unieke en verfijnde interpretatie van het leerakkoord. Deze onweerstaanbare geur is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds en zal een blijvende indruk achterlaten bij iedereen die het draagt.