...

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B.

Een moderne en verfijnde geur die de essentie van exclusiviteit en stijl belichaamt

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Colonia C.L.U.B. parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek de moderne en verfijnde wereld van Acqua di Parma Colonia C.L.U.B., een bijzonder parfum dat de essentie van exclusiviteit en stijl vastlegt. Sinds 1916 staat Acqua di Parma synoniem voor Italiaanse klasse, verfijning en vakmanschap, en Colonia C.L.U.B. is een prachtige uiting van de tijdloze stijl en elegantie van het merk.

De topnoten van bergamot, citroen, roze peper en zwarte peper zorgen voor een sprankelende en verkwikkende opening die een gevoel van frisheid en levendigheid oproept. In het hart van de geur ontvouwen zich de unieke en intrigerende noten van shiso en rozemarijn, die een verfrissende en aromatische harmonie creëren. De basisnoten van ceder en muskus zorgen voor een warme en sensuele afwerking die lang op de huid blijft.

Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. is een moderne en verfijnde geur, perfect voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een exclusieve en stijlvolle geur. Het parfum straalt een onmiskenbare elegantie en allure uit en is een prachtige keuze voor degenen die zich willen onderscheiden van de menigte.

Geurnoten

Topnoten: Bergamot, Citroen, Roze Peper, Zwarte Peper

Hartnoten: Shiso, Rozemarijn

Basisnoten: Ceder, Musk

Laat je betoveren door de moderne en verfijnde geur van Acqua di Parma Colonia C.L.U.B. en omhul jezelf met de essentie van exclusiviteit en stijl. Dit prachtige parfum is een eerbetoon aan de traditie van Italiaans vakmanschap en een ode aan de tijdloze elegantie en stijl van Acqua di Parma.