...

Acqua Di Parma Mirto Di Panarea Forte Special Edition Eau De Toilette

Een uitzonderlijke geur geïnspireerd door het betoverende Panarea eiland

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Mirto Di Panarea Forte Special Edition Eau De Toilette voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Mirto Di Panarea Forte Special Edition Eau De Toilette is een unieke en exclusieve geur geïnspireerd door het betoverende eiland Panarea, gelegen in de Italiaanse Middellandse Zee. Dit speciale parfum is gecreëerd door Acqua di Parma, een toonaangevend Italiaans merk dat sinds 1916 verfijnde en luxueuze geuren ontwerpt die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen.

Deze uitzonderlijke geur opent met verkwikkende topnoten van mirte, Italiaanse citroen, bergamot en basilicum, die een levendige en frisse start bieden. Deze sprankelende noten doen denken aan de heldere luchten en zonovergoten kust van Panarea, waardoor u wordt ondergedompeld in een verfrissende en energieke ambiance.

Het hart van Mirto Di Panarea Forte bestaat uit zeenoten, jasmijn en Damask roos, die een harmonieuze en verfijnde mix van frisheid en bloemige elegantie vormen. Deze noten vangen de geest van het eiland Panarea vast en creëren een gevoel van rust en sereniteit.

De basisnoten van jeneverbes, mastiek of lentisque, ceder en amber zorgen voor een warme en verleidelijke afwerking. Deze aardse en houtachtige noten voegen diepte en complexiteit toe aan de geur, waardoor het een blijvende en onvergetelijke indruk achterlaat.

Geurnoten

Topnoten: Mirte, Italiaanse Citroen, Bergamot, Basilicum

Hartnoten: Zeenoten, Jasmijn, Damask Roos

Basisnoten: Jeneverbes, Mastiek of Lentisque, Ceder, Amber

Acqua di Parma Mirto Di Panarea Forte Special Edition Eau De Toilette is een ideale keuze voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde en unieke geur die de betoverende essentie van het eiland Panarea vastlegt. Deze speciale editie is perfect voor dagelijks gebruik, evenals speciale gelegenheden, waardoor je je omringd voelt door de schoonheid en sereniteit van de Middellandse Zee.