...

Acqua Di Parma Colonia Quercia

Een houtachtige symfonie van frisheid en elegantie

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Colonia Quercia parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Colonia Quercia is een verfijnde en elegante houtachtige geur, geïnspireerd door de majestueuze eikenbossen van Italië. Dit unieke parfum, gecreëerd door het prestigieuze Italiaanse merk dat sinds 1916 luxe parfums vervaardigt, is een uitnodigende en betoverende geur die perfect is voor de moderne man die op zoek is naar een frisse en verfijnde geur met een vleugje nostalgie.

De geur opent met de sprankelende topnoten van bergamot, citroen, petitgrain en roze peper, die zorgen voor een verkwikkende en energieke start. Deze frisse en levendige akkoorden leiden naar het hart van Colonia Quercia, waar de bloemige tonen van geranium samensmelten met de houtachtige nuance van ceder en de kruidige warmte van kardemom. Deze harmonieuze mix creëert een verfijnde en intrigerende geurervaring, die zowel uitnodigend als uniek is.

De basisnoten van eikenmos, tonkaboon en patchouli geven de geur zijn diepte en karakter en zorgen voor een langdurige en onvergetelijke indruk op de huid. Deze rijke en aardse noten geven Colonia Quercia zijn kenmerkende houtachtige karakter en zorgen voor een tijdloze en verfijnde geur.

Geurnoten

Topnoten: bergamot, citroen, petitgrain, roze peper

Middennoten: geranium, ceder, kardemom

Basisnoten: eikenmos, tonkaboon, patchouli

Acqua di Parma Colonia Quercia is de ideale keuze voor liefhebbers van houtachtige geuren die verlangen naar een elegante en frisse geur met een vleugje nostalgie. Deze verfijnde geur is geschikt voor zowel overdag als ’s avonds en zal ongetwijfeld indruk maken op iedereen die het draagt.