...

Acqua di Parma Bergamotto di Calabria La Spugnatura

Een ode aan de zonnige Calabrische kust met een frisse citrusgeur

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Bergamotto di Calabria La Spugnatura parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Bergamotto di Calabria La Spugnatura is een sprankelend en verfrissend parfum geïnspireerd door de zonnige kust van Calabrië, Italië. Acqua di Parma, opgericht in 1916, staat al meer dan een eeuw bekend om zijn verfijnde en tijdloze geuren die de essentie van de Italiaanse levensstijl vangen. Bergamotto di Calabria La Spugnatura is een viering van de Italiaanse cultuur en de zonnige, levendige atmosfeer van de Mediterrane kust.

Deze verkwikkende geur opent met een uitbarsting van bergamot, een van de meest gewaardeerde citrusvruchten uit de Calabrische regio. Dit zorgt voor een sprankelende en verfrissende opening die zowel energiek als verfijnd is.

De hartnoten van grapefruit, sinaasappel en mandarijn zorgen voor een complexe en veelzijdige citruscombinatie die doet denken aan de frisse zeebries die over de kust waait. Deze fruitige noten gaan perfect samen met de frisse bergamot en geven het parfum een zomers karakter.

Bergamotto di Calabria La Spugnatura wordt afgerond met basisnoten van geranium en venkel, die voor een subtiele groene en kruidige ondertoon zorgen. Dit zorgt voor een heerlijk evenwichtige geur, waarbij frisse citrusnoten samensmelten met aardse kruiden.

Geurnoten

Topnoot: Bergamot

Hartnoten: Grapefruit, Sinaasappel, Mandarijn

Basisnoten: Geranium, Venkel

Acqua di Parma Bergamotto di Calabria La Spugnatura is het ideale parfum voor mannen en vrouwen die een verfrissende en energieke geur zoeken om hun stijl en persoonlijkheid te benadrukken. Deze zorgvuldig samengestelde geur is een ware ode aan de Calabrische kust en zal je keer op keer een zomers gevoel van levendigheid en vitaliteit geven.