...

Acqua di Parma Colonia Pura

Een frisse en verkwikkende geur voor de moderne man en vrouw

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Colonia Pura parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek de levendige en verfrissende wereld van Acqua di Parma Colonia Pura, een verkwikkende geur die de essentie van Italiaanse klasse en stijl belichaamt. Sinds 1916 is Acqua di Parma synoniem met verfijning en vakmanschap, en Colonia Pura is een moderne interpretatie van het iconische Colonia parfum, speciaal ontworpen voor de hedendaagse man en vrouw die houden van frisheid en elegantie.

De topnoten van ozonachtige noten, bergamot, sinaasappel en petitgrain zorgen voor een energieke en sprankelende opening, die een gevoel van frisheid en vitaliteit oproept. De hartnoten van narcis, jasmijn sambac en koriander voegen een intrigerende en verleidelijke bloemige nuance toe, die perfect in balans wordt gehouden door de warme en sensuele basisnoten van witte musk, ceder en patchouli.

Acqua di Parma Colonia Pura is een veelzijdige en verfijnde geur die zowel mannen als vrouwen aanspreekt. Het parfum is geschikt voor elke gelegenheid, van een belangrijke zakelijke bijeenkomst tot een casual dagje uit met vrienden, en straalt een onmiskenbare elegantie en frisheid uit.

Geurnoten

Topnoten: Ozonachtige noten, Bergamot, Sinaasappel, Petitgrain 

Hartnoten: Narcis, Jasmijn Sambac, Koriander 

Basisnoten: Witte musk, Ceder, Patchouli

Laat je verleiden door de verkwikkende en verfrissende geur van Acqua di Parma Colonia Pura en omhul uzelf met de essentie van Italiaanse stijl en verfijning. Deze moderne interpretatie van het klassieke Colonia parfum is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een frisse en elegante geur die zowel tijdloos als eigentijds aanvoelt.