...

Acqua di Parma Iris Nobile 10th Anniversary Special Edition

Een betoverende geurervaring ter ere van een iconisch parfum

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Iris Nobile 10th Anniversary Special Edition parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma viert het 10-jarig jubileum van hun iconische Iris Nobile-geur met de lancering van de Iris Nobile 10th Anniversary Special Edition. Dit unieke parfum weerspiegelt de traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma, dat sinds 1916 bekendstaat om zijn verfijnde en luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weergeven.

De Iris Nobile 10th Anniversary Special Edition is een eerbetoon aan de rijke en elegante iris, een bloem die symbool staat voor verfijning en tijdloze schoonheid. Deze bijzondere geur opent met frisse en sprankelende topnoten van irisbloem, steranijs, mandarijn, sinaasappel en bergamot, die een energieke en opbeurende eerste indruk achterlaten.

In het hart van deze geur ontdek je een luxueus boeket van bloemige noten, met ylang-ylang, mimosa, tuberoos, ceder, hibiscus en sinaasappelbloesem. Deze harmonieuze combinatie zorgt voor een weelderige en sensuele beleving, die perfect in balans is met de frisheid van de topnoten.

De basisnoten van de Iris Nobile 10th Anniversary Special Edition bestaan uit zachte vanille en warme amber, die een subtiele en verleidelijke afdronk geven. Deze gelaagde en complexe geur is een viering van het vakmanschap en de passie die Acqua di Parma kenmerken.

Geurnoten

Topnoten: Irisbloem, Steranijs, Mandarijn, Sinaasappel, Bergamot

Hartnoten: Ylang-Ylang, Mimosa, Tuberoos, Ceder, Hibiscus, Sinaasappelbloesem

Basisnoten: Vanille, Amber

Acqua di Parma Iris Nobile 10th Anniversary Special Edition is het perfecte parfum voor de zelfverzekerde en verfijnde vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat je meevoeren door deze betoverende en elegante geur en vier het jubileum van een iconisch parfum dat de tijdloze schoonheid van de Italiaanse levensstijl belichaamt.