...

Acqua Di Parma Colonia Ebano

Een rijke en houtachtige geur geïnspireerd door het mystieke ebbehout

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Colonia Ebano parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Laat je betoveren door de rijke en verfijnde geur van Acqua di Parma Colonia Ebano, een luxueus parfum geïnspireerd door het mystieke en elegante ebbehout. Dit bijzondere parfum is gecreëerd door het beroemde Italiaanse merk Acqua di Parma, dat sinds 1916 bekendstaat om zijn stijlvolle en verfijnde geuren die de essentie van de Italiaanse levensstijl vangen.

Acqua di Parma Colonia Ebano is een unieke en fascinerende geur die de warmte en diepte van het kostbare ebbehout tot leven brengt. De geur opent met een mix van harsen, rode peper, petitgrain en bergamot, die zorgen voor een frisse en kruidige start die meteen de aandacht trekt.

In het hart van het parfum komt het karakteristieke ebbehout naar voren, een zeldzame en kostbare houtsoort die bekendstaat om zijn warme en aardse aroma. Deze houtachtige noot wordt versterkt door de toevoeging van honing, die een subtiele zoetheid toevoegt en het parfum een rijke en luxueuze diepte geeft.

Ten slotte wordt de geur afgerond met een basis van vetiver en patchoeli, die een aardse en langdurige indruk achterlaten. Deze geurnoten vormen een perfecte aanvulling op het houtachtige karakter van het ebbehout en zorgen voor een onweerstaanbare en verleidelijke geur die zowel mannen als vrouwen zal bekoren.

Geurnoten

Topnoten: Harsen, Rode Peper, Petitgrain, Bergamot

Middennoten: Ebbehout, Honing

Basisnoten: Vetiver, Patchoeli

Acqua di Parma Colonia Ebano is de perfecte keuze voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde en unieke geur die de warmte en elegantie van het kostbare ebbehout viert. Deze verleidelijke geur is geschikt voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden en zal ongetwijfeld een blijvende en onvergetelijke indruk achterlaten bij iedereen die het draagt.