...

Acqua di Parma Acqua Nobile Magnolia

Een sprankelende en romantische geur geïnspireerd door de betoverende Magnolia

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Acqua Nobile Magnolia parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Acqua Nobile Magnolia is een sprankelende en romantische geur die voortkomt uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door verfijning en tijdloze elegantie.

Acqua Nobile Magnolia is een ode aan de betoverende en elegante magnolia, een bloem die symbool staat voor gratie, schoonheid en zuiverheid. De geur opent met de verfrissende noten van citroen, neroli, bergamot en mandarijn, die een levendige en energieke eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de romige en betoverende noten van magnolia, die prachtig worden aangevuld door de delicate bloemige noten van lelietje-van-dalen, freesia, jasmijn en oranjebloesem. Deze harmonieuze combinatie van bloemige noten creëert een lichte en luchtige geurbeleving die perfect in balans is met de sprankelende topnoten.

De basisnoten van Acqua Nobile Magnolia bestaan uit warme vanille en zachte musk, die een subtiele en verleidelijke afdronk geven. Deze gelaagde en complexe geur vormt een perfecte afsluiting die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Citroen, Neroli, Bergamot, Mandarijn

Hartnoten: Magnolia, Lelietje-van-dalen, Freesia, Jasmijn, Oranjebloesem

Basisnoten: Vanille, Musk

Acqua di Parma Acqua Nobile Magnolia is een prachtig parfum voor de verfijnde en stijlvolle vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat je betoveren door deze sprankelende en romantische geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.