...

Acqua di Parma Iris Nobile Edizione Speziale

Een verfijnde geurervaring geïnspireerd door de pracht van de Iris

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Iris Nobile Edizione Speziale parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Iris Nobile Edizione Speziale is een bijzondere en verfijnde geur, voortgekomen uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de elegantie en verfijning van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen.

Iris Nobile Edizione Speziale is een ode aan de gracieuze en elegante iris, een bloem die symbool staat voor tijdloze schoonheid en verfijning. De geur opent met verfrissende en sprankelende topnoten van mandarijn, anijs en bergamot, die een opbeurende en energieke eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de prachtige iris, versterkt door de exotische en sensuele ylang-ylang. Deze harmonieuze combinatie van bloemige noten creëert een rijke en luxueuze beleving, die perfect in balans is met de frisheid van de topnoten.

De basisnoten van Iris Nobile Edizione Speziale bestaan uit warme ambrette (muskuskaasjeskruid), aardse patchouli en verfijnde eikenmos. Deze gelaagde en complexe geur vormt een subtiele en verleidelijke afdronk die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Mandarijn, Anijs, Bergamot

Hartnoten: Iris, Ylang-Ylang

Basisnoten: Ambrette (Muskuskaasjeskruid), Patchouli, Eikenmos

Acqua di Parma Iris Nobile Edizione Speziale is een prachtig parfum voor de verfijnde en stijlvolle vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat je betoveren door deze elegante en tijdloze geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.