...

Acqua di Parma Profumo

Een luxueuze en verleidelijke geur die de essentie van Italiaanse elegantie vastlegt

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Profumo parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek de luxueuze en verleidelijke wereld van Acqua di Parma Profumo, een uitzonderlijk parfum dat de essentie van Italiaanse elegantie en verfijning vastlegt. Sinds 1916 staat Acqua di Parma synoniem voor Italiaanse klasse, verfijning en vakmanschap, en Profumo is een prachtige uiting van de tijdloze stijl en elegantie van het merk.

De topnoten van ylang-ylang, bergamot en pioen zorgen voor een sprankelende en verkwikkende opening die een gevoel van frisheid en levendigheid oproept. In het hart van de geur ontvouwt zich een weelderig bloemig boeket van Bulgaarse roos, jasmijn en labdanum, die samen een sensuele en verfijnde harmonie vormen. De basisnoten van vetiver, sandelhout, patchouli en musk zorgen voor een warme en sensuele afwerking die lang op de huid blijft.

Acqua di Parma Profumo is een luxueuze en verleidelijke geur die perfect is voor bijzondere gelegenheden of wanneer u een onweerstaanbare indruk wilt maken. Het parfum straalt een onmiskenbare elegantie en allure uit en is een prachtige keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een exclusieve en verleidelijke geur.

Geurnoten

Topnoten: Ylang-Ylang, Bergamot, Pioen

Hartnoten: Bulgaarse Roos, Jasmijn, Labdanum

Basisnoten: Vetiver, Sandelhout, Patchouli, Musk

Laat je betoveren door de luxueuze en verleidelijke geur van Acqua di Parma Profumo en omhul uzelf met de essentie van Italiaanse stijl en verfijning. Dit prachtige parfum is een eerbetoon aan de traditie van Italiaans vakmanschap en een ode aan de tijdloze elegantie en stijl van Acqua di Parma.