...

Acqua di Parma Peonia Nobile Edizione Speciale

Een verfijnde Geur geïnspireerd door de betoverende Pioenroos

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Peonia Nobile Edizione Speciale parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Peonia Nobile Edizione Speciale is een verfijnde en elegante geur die voortkomt uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door verfijning en tijdloze elegantie.

Peonia Nobile Edizione Speciale is een ode aan de betoverende en gracieuze pioenroos, een bloem die symbool staat voor vrouwelijke schoonheid en verfijning. De geur opent met de fruitige frisheid van framboos en het subtiele, kruidige aroma van zwarte peper, die samen een sprankelende en verkwikkende eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de verleidelijke en romantische pioenroos, prachtig aangevuld door de groene frisheid van geranium. Deze harmonieuze combinatie van bloemige noten creëert een rijke en luxueuze geurbeleving die perfect in balans is met de levendige topnoten.

De basisnoten van Peonia Nobile Edizione Speciale bestaan uit warme amber en aardse patchouli, die een subtiele en verleidelijke afdronk geven. Deze gelaagde en complexe geur vormt een perfecte afsluiting die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Framboos, Zwarte Peper

Hartnoten: Pioenroos, Geranium

Basisnoten: Amber, Patchouli

Acqua di Parma Peonia Nobile Edizione Speciale is een prachtig parfum voor de verfijnde en stijlvolle vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat je betoveren door deze elegante en tijdloze geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.