...

Acqua di Parma Cedro di Taormina

Een geur geïnspireerd door de betoverende schoonheid van Taormina

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Cedro di Taormina parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Cedro di Taormina is een verleidelijke en betoverende geur die de essentie van de prachtige stad Taormina aan de oostkust van Sicilië vastlegt. Acqua di Parma, een gerenommeerd Italiaans merk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1916, staat bekend om het creëren van luxe en verfijnde parfums die de elegantie en charme van de Italiaanse levensstijl belichamen.

Cedro di Taormina opent met frisse en levendige topnoten van citrusvruchten, petitgrain en basilicum, die de geur een verkwikkende en energieke start geven. Deze noten roepen de levendige sfeer van de zonnige kust van Taormina op en dompelen u onder in de heldere en bruisende energie van de stad.

Het hart van de geur wordt gevormd door kalmerende lavendel en pittige zwarte peper, die een interessant contrast bieden tussen rust en opwinding. Deze combinatie van noten vangt de unieke combinatie van ontspanning en levendigheid die Taormina zo bijzonder maakt.

In de basisnoten vinden we Virginian-ceder, vetiver en labdanum, die zorgen voor een warme en aardse basis. Deze noten zorgen voor een langdurige en verleidelijke geur die de perfecte weerspiegeling is van de charme en schoonheid van de stad Taormina.

Geurnoten

Topnoten: Citrusvruchten, Petitgrain, Basilicum

Hartnoten: Lavendel, Zwarte Peper

Basisnoten: Virginian-ceder, Vetiver, Labdanum

Acqua di Parma Cedro di Taormina is een perfecte keuze voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde en boeiende geur die de schoonheid van de Italiaanse kust weerspiegelt. Deze unieke en intrigerende geur is ideaal voor dagelijks gebruik en zal zeker indruk maken bij speciale gelegenheden en romantische avonden.