...

Acqua di Parma Blu Mediterraneo – Ginepro di Sardegna

Een verkwikkende en kruidige geur geïnspireerd door het eiland Sardinië

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Blu Mediterraneo – Ginepro di Sardegna parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Fico di Amalfi

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Blu Mediterraneo – Ginepro di Sardegna is een verkwikkende en kruidige geur die voortkomt uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door verfijning en tijdloze elegantie.

Ginepro di Sardegna behoort tot de Blu Mediterraneo-collectie, geïnspireerd door de betoverende landschappen van de Middellandse Zee. Deze geur is een eerbetoon aan het eiland Sardinië, waar de geur van jeneverbes en kruiden zich vermengt met de frisse zeebries. De geur opent met verkwikkende topnoten van jeneverbes, allspice, peper, nootmuskaat en bergamot, die een frisse en kruidige eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gevormd door de harmonieuze combinatie van cipres en salie. Deze houtachtige en kruidige noten creëren een unieke en verfijnde geurbeleving die perfect in balans is met de pittige topnoten.

De basisnoten van Ginepro di Sardegna bestaan uit Virginia ceder, die een diepe en langdurige afdronk geeft. Deze gelaagde en complexe geur vormt een perfecte afsluiting die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Jeneverbes, Allspice, Peper, Nootmuskaat, Bergamot

Hartnoten: Cipres, Salie

Basisnoten: Virginia Ceder

Acqua di Parma Blu Mediterraneo – Ginepro di Sardegna is een prachtig parfum voor zowel mannen als vrouwen die hun unieke stijl en persoonlijkheid willen uitdrukken. Laat je meevoeren door deze verkwikkende en kruidige geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.