...

Acqua Di Parma Mirto di Panarea Limited Edition

Een zeldzame en betoverende geur geïnspireerd door het Mediterrane eiland Panarea

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Mirto di Panarea Limited Edition parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ervaar de uitzonderlijke geur van Acqua di Parma Mirto di Panarea Limited Edition, een zeldzaam en betoverend parfum geïnspireerd door het prachtige eiland Panarea in de Middellandse Zee. Dit luxueuze parfum is gecreëerd door het iconische Italiaanse merk Acqua di Parma, bekend om zijn verfijnde en elegante geuren die de essentie van de Italiaanse levensstijl sinds 1916 belichamen.

Deze limited edition geur opent met frisse en sprankelende topnoten van mirte, Italiaanse citroen, bergamot en basilicum, die zorgen voor een verkwikkende en energieke start. Deze verfrissende noten weerspiegelen de heldere luchten en zonovergoten kusten van Panarea, waardoor u wordt ondergedompeld in een verkwikkende en levendige sfeer.

Het hart van Mirto di Panarea Limited Edition bestaat uit zeenoten, jasmijn en Damask roos, die een harmonieuze en verfijnde mix van frisheid en bloemige elegantie creëren. Deze noten vangen de betoverende geest van het eiland Panarea vast en bieden een gevoel van kalmte en sereniteit.

De basisnoten van jeneverbes, Virginian ceder, amber en mastiek of lentisque zorgen voor een warme en verleidelijke afwerking. Deze rijke en aardse noten voegen diepte en complexiteit toe aan de geur, waardoor het een blijvende en onvergetelijke indruk achterlaat.

Geurnoten

Topnoten: Mirte, Italiaanse Citroen, Bergamot, Basilicum

Hartnoten: Zeenoten, Jasmijn, Damask Roos

Basisnoten: Jeneverbes, Virginian Ceder, Amber, Mastiek of Lentisque

Acqua di Parma Mirto di Panarea Limited Edition is een perfecte keuze voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde en unieke geur die de magische essentie van het eiland Panarea vastlegt. Deze limited edition is zowel geschikt voor dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden, waardoor u zich omringd voelt door de schoonheid en sereniteit van de Middellandse Zee. Grijp deze zeldzame kans om een stukje van Panarea’s betovering te bezitten.