...

Acqua di Parma Blu Mediterraneo – Cipresso di Toscana

Een verkwikkende en aromatische geur geïnspireerd door het hart van Toscane

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Acqua Nobile Iris parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Blu Mediterraneo – Cipresso di Toscana is een verkwikkende en aromatische geur die voortkomt uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door verfijning en tijdloze elegantie.

Cipresso di Toscana behoort tot de Blu Mediterraneo-collectie, geïnspireerd door de betoverende landschappen van de Middellandse Zee. Deze geur is een eerbetoon aan de majestueuze cipressen die zo kenmerkend zijn voor het hart van Toscane, Italië. De geur opent met verkwikkende topnoten van rozemarijn, basilicum, salie, grapefruit en petitgrain, die een frisse en energieke eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de groene noten van pijnboom, lavendel, koriander, kardemom, jasmijn en lelietje-van-dalen. Deze harmonieuze combinatie van bloemige, kruidige en houtachtige noten creëert een unieke en verfijnde geurbeleving die perfect in balans is met de frisse topnoten.

De basisnoten van Cipresso di Toscana bestaan uit cipres, zilveren den, vetiver, ceder, eikenmos en patchouli, die een diepe en langdurige afdronk geven. Deze gelaagde en complexe geur vormt een perfecte afsluiting die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Rozemarijn, Basilicum, Salie, Grapefruit, Petitgrain

Hartnoten: Pijnboom, Lavendel, Koriander, Kardemom, Jasmijn, Lelietje-van-dalen

Basisnoten: Cipres, Zilveren Den, Vetiver, Ceder, Eikenmos, Patchouli

Acqua di Parma Blu Mediterraneo – Cipresso di Toscana is een prachtig parfum voor zowel mannen als vrouwen die hun unieke stijl en persoonlijkheid willen uitdrukken. Laat je meevoeren door deze verkwikkende en aromatische geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.