...

Acqua di Parma Blu Mediterraneo – Mirto di Panarea

Een aromatische en verfrissende geur geïnspireerd door de prachtige Panarea-eilanden

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua Di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Blu Mediterraneo – Mirto di Panarea is een aromatische en verfrissende geur afkomstig van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma synoniem voor tijdloze elegantie en verfijning en creëert het luxueuze parfums die de Italiaanse cultuur en levensstijl belichamen.

Mirto di Panarea maakt deel uit van de Blu Mediterraneo-collectie, die geïnspireerd is op de adembenemende landschappen en unieke geuren van de Middellandse Zee. Dit parfum brengt hulde aan de betoverende schoonheid van de Panarea-eilanden, waar de zachte zeebries en het rijke mediterrane struikgewas een onvergetelijk aroma creëren.

De geur opent met verkwikkende topnoten van mirte, citroen, bergamot en basilicum, die een frisse en sprankelende uitbarsting van citrus- en kruidige aroma’s bieden. In het hart van het parfum bevinden zich zeenoten, jasmijn en roos, die een vleugje florale frisheid en een gevoel van diepte toevoegen.

De basisnoten van Mirto di Panarea omvatten jeneverbes, ceder, mastiek en amber, die de geur afronden met een warme, houtachtige en sensuele toets. Deze combinatie van frisse, aromatische en aardse noten zorgt voor een perfect uitgebalanceerd en veelzijdig parfum.

Geurnoten

Topnoten: Mirte, Citroen, Bergamot, Basilicum

Hartnoten: Zeenoten, Jasmijn, Roos

Basisnoten: Jeneverbes, Ceder, Mastiek, Amber

Acqua di Parma Blu Mediterraneo – Mirto di Panarea is het ideale parfum voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een verfrissend en levendig parfum dat hun unieke stijl en persoonlijkheid onderstreept. Laat je meevoeren door de frisheid en vitaliteit van deze betoverende geur en ervaar de ware essentie van de Italiaanse levensstijl.