...

Acqua di Parma Rosa Nobile Edizione Speciale

Een exclusieve geur geïnspireerd door de betoverende roos

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Acqua di Parma Rosa Nobile Edizione Speciale parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Acqua di Parma Rosa Nobile Edizione Speciale is een verfijnde en romantische geur die voortvloeit uit de rijke traditie van het prestigieuze Italiaanse merk Acqua di Parma. Sinds 1916 staat Acqua di Parma bekend om zijn luxueuze parfums die de essentie van de Italiaanse levensstijl weerspiegelen, gekenmerkt door verfijning en tijdloze elegantie.

Deze speciale editie van Rosa Nobile is een eerbetoon aan de betoverende en gracieuze roos, een bloem die symbool staat voor vrouwelijkheid, liefde en schoonheid. De geur opent met de fruitige frisheid van mandarijn, sprankelende bergamot en het subtiele, kruidige aroma van peper, die samen een verkwikkende en verleidelijke eerste indruk achterlaten.

Het hart van deze geur wordt gedomineerd door de verleidelijke en romantische noten van roos, die prachtig worden aangevuld door de delicate bloemige noten van pioen, violet en lelietje-van-dalen. Deze harmonieuze combinatie van bloemige noten creëert een rijke en luxueuze geurbeleving die perfect in balans is met de levendige topnoten.

De basisnoten van Rosa Nobile Edizione Speciale bestaan uit warm cederhout, het zeldzame en kostbare ambergris en zachte musk, die een subtiele en verleidelijke afdronk geven. Deze gelaagde en complexe geur vormt een perfecte afsluiting die de diepte en elegantie van de geur versterkt.

Geurnoten

Topnoten: Mandarijn, Bergamot, Peper

Hartnoten: Roos, Pioen, Viooltje, Lelietje-van-dalen

Basisnoten: Ceder, Ambergris, Musk

Acqua di Parma Rosa Nobile Edizione Speciale is een prachtig parfum voor de verfijnde en stijlvolle vrouw die haar unieke stijl en persoonlijkheid wil uitdrukken. Laat je betoveren door deze exclusieve en tijdloze geur en omarm de schoonheid en verfijning van de Italiaanse levensstijl.