...

Juliette Has A Gun Another Oud

Een wereld van verfijning en elegantie

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Juliette Has A Gun Another Oud parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Duik in de exotische wereld van Juliette Has A Gun Another Oud, een geur die de essentie van mysterie en sensualiteit belichaamt. Juliette Has A Gun, opgericht door Romano Ricci, is een merk dat bekend staat om haar belichaming van onafhankelijkheid en kracht, en heeft de loyale steun van parfumkenners wereldwijd. Another Oud is een avant-garde geur die zowel geschikt is voor mannen als vrouwen, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die het pad van de onconventionele kiezen.

De topnoot van oud onthult een rijk en intens aroma dat een onmiddellijk gevoel van diepte en intrige creëert. Het hart van de geur wordt gevormd door een boeiende mix van muskus en fruitige tonen, die voor een verrassend en verleidelijk contrast zorgen. De basisnoten van amber en zoete, frisse kruiden brengen een warme en aardse diepte, terwijl de verkwikkende citrusaccenten een vleugje frisheid toevoegen.

Juliette Has A Gun Another Oud is een reis naar een wereld vol mysterie en fascinatie, geïnspireerd door de oosterse parfumerie. De geur is net zo veelzijdig als je persoonlijkheid en perfect voor elke gelegenheid – of je nu een zakelijke vergadering bijwoont, geniet van een avondje uit, of jezelf onderdompelt in een ontspannend moment van zelfzorg.

Beleef de harmonie van traditie en innovatie met Juliette Has A Gun Another Oud. Deze geur is meer dan alleen een parfum, het is een uitnodiging om je eigen pad te volgen en je eigen regels te schrijven – verpakt in een uniek ontworpen flacon die de kenmerkende stijl van het merk weerspiegelt.

Geurnoten

Topnoten: Oud

Hartnoten: Muskus, Fruitige tonen

Basisnoten: Amber, Zoete kruiden, Citrus