...

Juliette Has A Gun Anyway

Verken de frisse en sprankelende wereld

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Juliette Has A Gun Anyway parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Verken de frisse en sprankelende wereld van Juliette Has A Gun Anyway Eau de Parfum, een parfum dat een eerbetoon is aan eenvoud en minimalisme. Juliette Has A Gun, gevestigd door Romano Ricci, is een merk dat de schoonheid van individualiteit en onafhankelijkheid viert. Anyway is een parfum dat zowel voor vrouwen als mannen perfect is en diegenen aanspreekt die de voorkeur geven aan subtiele, maar toch gedenkwaardige geuren.

Anyway opent met de heldere en stimulerende tonen van citrusvruchten, een sprankelend begin dat direct een sfeer van levendigheid oproept. Het hart van de geur wordt gekenmerkt door witte bloemen, die een onmiskenbare romantiek en elegantie toevoegen. Muskus voegt een verleidelijke diepte toe, terwijl groene tonen een natuurlijk, aards element geven.

De basis van de geur is een intrigerende mix van hout, amber en kruiden, waardoor een warme, sensuele laag ontstaat die de frisheid van de top- en hartnoten in evenwicht brengt. De houtnoten geven een gevoel van duurzaamheid en kracht, terwijl amber een verleidelijke zoetheid toevoegt. De kruidige tonen voegen een vleugje avontuur toe, wat resulteert in een parfum dat zowel vertrouwd als opwindend is.

Juliette Has A Gun Anyway is een viering van het leven in al zijn eenvoudige schoonheid. Dit parfum nodigt je uit om van het moment te genieten en je eigen pad te kiezen, zonder je zorgen te maken over wat anderen van je verwachten.

Geurnoten

Topnoten: Citrus

Hartnoten: Witte bloemen, Muskus, Groene tonen

Basisnoten: Hout, Amber, Kruiden