...

Juliette Has A Gun Calamity J.

Treed binnen in de wereld van Juliette

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Juliette Has A Gun Calamity J. parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Treed binnen in de wereld van Juliette Has A Gun Calamity J Eau de Parfum, een parfum dat de ongetemde geest van de moderne vrouw belichaamt. Juliette Has A Gun, opgericht door Romano Ricci, is een merk dat vrouwelijke kracht en individualiteit viert. Calamity J is een krachtig parfum voor vrouwen die zich niet laten definiëren door stereotypen, maar die hun eigen weg banen in het leven.

Calamity J begint met de rijke warmte van amber, wat direct een aura van verfijnde kracht en zelfvertrouwen oproept. De houtnoten voegen een element van diepte en robuustheid toe, terwijl muskus een laag van sensuele intriges biedt. De geur krijgt een pittige twist door de toevoeging van kaneel, die perfect past bij de romige zoetheid van vanille.

In het hart van Calamity J staat de iris prominent, een bloemige noot die een vrouwelijke zachtheid en elegantie toevoegt. Aarde-achtige patchouli brengt een natuurlijk, organisch gevoel, terwijl poederachtige tonen een gevoel van comfort en vertrouwdheid geven.

Juliette Has A Gun Calamity J is meer dan een parfum, het is een verklaring van zelfstandigheid en kracht. Deze geur is perfect voor de vrouw die niet bang is om haar ware zelf te laten zien en die de wereld op haar eigen unieke manier benadert.

Geurnoten

Topnoten: Amber, Houtnoten, Muskus, Kaneel, Vanille

Hartnoten: Iris, Patchouli

Basisnoten: Poederachtige noten, Aardse tonen