...

Juliette Has A Gun Citizen Queen

Jouw innerlijke koningin omarmen

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Juliette Has A Gun Citizen Queen parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Stap in een wereld van kracht en verfijning met Juliette Has A Gun Citizen Queen Eau de Parfum, een parfum dat de moderne vrouw in al haar facetten viert. Juliette Has A Gun, opgericht door Romano Ricci, is een merk dat vrouwelijke individualiteit en autonomie waardeert en ondersteunt. Citizen Queen is een buitengewone geur die perfect is voor vrouwen die hun unieke charme en kracht willen benadrukken.

Citizen Queen opent met een intrigerend samenspel van leder, aldehyden en bergamot. De lederen tonen brengen een gevoel van durf en zelfverzekerdheid, terwijl de aldehyden een sprankelende frisheid toevoegen. Bergamot, bekend om zijn verkwikkende citrusaroma, brengt een sprankelende helderheid die perfect in evenwicht is met de diepere tonen.

In het hart van Citizen Queen bloeien prachtige bloemnoten: iris, roos, immortelle, tuberoos en oranjebloesem vormen een luxueuze, romantische melange die vrouwelijke verfijning en gratie uitstraalt.

De basis van de geur is een rijke combinatie van poederige noten, muskus, labdanum, harsen, ambroxan en vanille. Deze noten creëren een warme, sensuele basis die lang blijft hangen en een gevoel van mysterieuze allure geeft. Het resultaat is een parfum dat zowel krachtig als elegant is, net als de vrouw die het draagt.

Juliette Has A Gun Citizen Queen is een uitnodiging om je innerlijke koningin te omarmen en je individualiteit met trots te dragen. Deze geur is meer dan alleen een parfum; het is een statement van kracht, zelfvertrouwen en vrouwelijkheid.

Geurnoten

Topnoten: Leder, Aldehyden, Bergamot

Hartnoten: Iris, Roos, Immortelle, Tuberose, Oranjebloesem

Basisnoten: Poederige noten, Muskus, Labdanum, Harsen, Ambroxan, Vanille