...

Juliette Has A Gun Ego Stratis

Ervaar de levendige en energieke wereld

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Juliette Has A Gun Ego Stratis parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ervaar de levendige en energieke wereld van Juliette Has A Gun Ego Stratis Eau de Parfum, een geur die zowel frisheid als diepte belichaamt. Juliette Has A Gun, opgericht door Romano Ricci, staat bekend om het creëren van gedurfde, unieke geuren die individualiteit en kracht vieren. Ego Stratis is geen uitzondering en biedt een unieke geurervaring die zowel mannen als vrouwen aanspreekt.

Ego Stratis opent met een explosie van citrusnoten, waaronder bergamot, citroen en mandarijn. Deze frisse en levendige tonen geven een instant gevoel van energie en levenslust.

Het hart van de geur wordt gekenmerkt door een harmonie van zee tonen en calone, die een gevoel van frisheid en ruimtelijkheid creëren. Aangevuld met de zoete tonen van bosbessen, neroli en perzik, krijgt de geur een speelse, fruitige ondertoon die het zonnige, sprankelende karakter van het parfum versterkt.

De basis van Ego Stratis bestaat uit ambroxan, muskus en ceder. Deze elementen brengen diepte en complexiteit, waarbij de muskus en ceder een warm, aards fundament bieden, terwijl ambroxan een subtiele zoetheid en sensualiteit toevoegt.

Juliette Has A Gun Ego Stratis is een ode aan het leven, aan de vrijheid om jezelf te zijn en je eigen weg te kiezen. Het is een parfum voor degenen die durven te dromen, die de wereld willen verkennen en die zich niet laten beperken door verwachtingen.

Geurnoten

Topnoten: Bergamot, Citroen, Mandarijn

Hartnoten: Zeetonen, Calone, Bosbes, Neroli, Perzik

Basisnoten: Ambroxan, Muskus, Ceder