...

Lancôme Hypnôse Senses

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme Hypnose Senses parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek de verleidelijke wereld van Lancôme’s Hypnôse Senses, een geur die de essentie van vrouwelijke charme en verfijning belichaamt. Hypnôse Senses is een creatie van Lancôme, een merk dat wereldwijd wordt gevierd om zijn superioriteit en verfijning in de wereld van schoonheids- en parfumproducten. Met meer dan 80 jaar ervaring in het creëren van uitzonderlijke producten, biedt Lancôme’s Hypnôse Senses een unieke en onvergetelijke geurervaring.

Hypnôse Senses is een chypre bloemige geur die je verleidt met zijn levendige en verfijnde noten. De topnoten van roze peper, mandarijn en sinaasappel ontwaken bij de eerste aanraking met je huid, waardoor een sprankelende en pittige geur ontstaat. Deze energieke opening leidt je naar het hart van witte honing, roos en osmanthus, die een zoet en bloemig aroma verspreiden.

De basisnoten van patchouli, benzoë, tonkaboon en Franse labdanum worden als laatste onthuld, waardoor een diepe en langdurige indruk achterblijft. De aardse patchouli vermengt zich met de zoete benzoë, de warme tonkaboon en de rijke Franse labdanum, wat resulteert in een sensuele en verleidelijke finish.

Of je nu op zoek bent naar een geur voor een speciale gelegenheid of een parfum voor dagelijks gebruik, Lancôme’s Hypnôse Senses biedt de perfecte balans tussen levendigheid en diepte. Trakteer jezelf op de verleidelijke charme van Hypnôse Senses, en laat je unieke allure stralen.