...

Lancôme Idôle Emily in Paris

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme Idôle Emily in Paris parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Betreed de betoverende wereld van Lancôme’s Idôle Emily in Paris, een geur die de essentie van Parijse charme en vrouwelijke elegantie belichaamt. Idôle Emily in Paris is een creatie van Lancôme, een merk dat wereldwijd wordt gevierd om zijn superieure kwaliteit en verfijning in de wereld van schoonheids- en parfumproducten. Met meer dan 80 jaar ervaring in het creëren van uitzonderlijke producten, biedt Lancôme’s Idôle Emily in Paris een unieke en onvergetelijke geurervaring.

Idôle Emily in Paris is een bloemige geur die je verleidt met zijn lichte en verfijnde noten. De topnoten van peer en bergamot ontwaken bij de eerste aanraking met je huid, waardoor een sprankelende en fruitige geur ontstaat. Deze verkwikkende opening leidt je naar het hart van Turkse roos, meiroos en Indiase jasmijn, die een rijk en bloemig aroma verspreiden.

De basisnoten van witte musk en vanille worden als laatste onthuld, waardoor een diepe en blijvende indruk achterblijft. De zachte witte musk vermengt zich met de romige vanille, wat resulteert in een warme en verleidelijke finish.

Of je nu op zoek bent naar een geur voor een speciale gelegenheid of een parfum voor dagelijks gebruik, Lancôme’s Idôle Emily in Paris biedt de perfecte balans tussen frisheid en sensualiteit. Trakteer jezelf op de Parijse charme van Idôle Emily in Paris, en laat je unieke elegantie stralen.