...

Lancôme Idôle Nectar

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme Idôle Nectar Eau de Parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Betreed de verleidelijke wereld van Lancôme’s Idôle Nectar, een geur die de essentie van vrouwelijke elegantie en zoetheid belichaamt. Idôle Nectar is een creatie van Lancôme, een merk dat wereldwijd wordt gevierd om zijn superioriteit en verfijning in de wereld van schoonheids- en parfumproducten. Met meer dan 80 jaar ervaring in het creëren van uitzonderlijke producten, biedt Lancôme’s Idôle Nectar een unieke en onvergetelijke geurervaring.

Idôle Nectar is een oosterse bloemige geur die je betovert met zijn zachte en zoete noten. De topnoten van Grasse roos, roos en Turkse roos ontwaken bij de eerste aanraking met je huid, waardoor een rijke en romantische geur ontstaat. Deze verleidelijke opening leidt je naar het hart van karamel en popcorn, die een uniek en speels aroma verspreiden.

De basisnoot van vanille wordt als laatste onthuld, waardoor een diepe en blijvende indruk achterblijft. De romige vanille voegt een warme en zoete finish toe, wat resulteert in een verrukkelijk verleidelijke geur.

Of je nu op zoek bent naar een geur voor een speciale gelegenheid of een parfum voor dagelijks gebruik, Lancôme’s Idôle Nectar biedt de perfecte balans tussen elegantie en speelsheid. Trakteer jezelf op de verleidelijke charme van Idôle Nectar, en laat je unieke elegantie en zoetheid stralen.