...

Lancôme Idôle

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme Idôle parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek de inspirerende wereld van Lancôme’s Idôle, een geur die de essentie van vrouwelijke kracht en gratie belichaamt. Idôle is een creatie van Lancôme, een merk dat wereldwijd wordt gevierd om zijn superioriteit en verfijning in de wereld van schoonheids- en parfumproducten. Met meer dan 80 jaar ervaring in het creëren van uitzonderlijke producten, biedt Lancôme’s Idôle een unieke en onvergetelijke geurervaring.

Idôle is een chypre bloemige geur die je inspireert met zijn levendige en elegante noten. De topnoten van peer, bergamot en roze peper ontwaken bij de eerste aanraking met je huid, waardoor een sprankelende en pittige geur ontstaat. Deze verkwikkende opening leidt je naar het hart van roos en jasmijn, die een romantisch en bloemig aroma verspreiden.

De basisnoten van witte musk, vanille, patchouli en ceder worden als laatste onthuld, waardoor een diepe en langdurige indruk achterblijft. De zachte witte musk vermengt zich met de romige vanille, de aardse patchouli en de warme ceder, wat resulteert in een verfijnde en verleidelijke finish.

Of je nu op zoek bent naar een geur voor een speciale gelegenheid of een parfum voor dagelijks gebruik, Lancôme’s Idôle biedt de perfecte balans tussen levendigheid en elegantie. Trakteer jezelf op de inspirerende charme van Idôle, en laat je unieke kracht en gratie stralen.