...

Lancôme La Nuit Trésor à la Folie

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme La Nuit Trésor à la Folie Eau de Parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Lancôme, een toonaangevend merk in de wereld van luxe parfums, nodigt je uit om jezelf te verliezen in de betoverende geur van La Nuit Trésor à la Folie. Dit specifieke parfum is een sensuele en gepassioneerde interpretatie van de geliefde La Nuit Trésor-lijn, die bekend staat om zijn verleidelijke en intrigerende geuren. La Nuit Trésor à la Folie opent met een bruisende mix van rode bes, sappige peer, pittige roze peper en verfrissende bergamot. Deze topnoten zorgen voor een levendige en energieke start, die meteen de aandacht trekt en nieuwsgierigheid opwekt.

In het hart van deze geur ontvouwt zich een bloemig boeket van delicate geurnoten. Damask roos, viooltje, pioenroos en jasmijn vormen samen een betoverende melodie van romantiek en vrouwelijkheid. Deze hartnoten brengen een zachte en sensuele elegantie naar voren, die de zintuigen omhult en een gevoel van onweerstaanbare aantrekkingskracht creëert.

De basisnoten van La Nuit Trésor à la Folie zijn weelderig en verleidelijk. Bourbon vanille, tonkaboon, benzoïne, nootmuskaat, ambroxan, patchouli en houtnoten geven de geur een diepe en mysterieuze dimensie. Ze zorgen voor een langdurige en onvergetelijke geurervaring, die sensueel en verslavend is.

Lancôme La Nuit Trésor à la Folie is een parfum dat de passie en intensiteit van een vurige liefde belichaamt. Het is een geur die de zintuigen betovert en een blijvende indruk achterlaat. Met zijn sprankelende fruitige topnoten, betoverende bloemige hartnoten en sensuele basisnoten creëert dit parfum een onweerstaanbare aura van verleiding en verfijning. Laat je meeslepen door de magie van La Nuit Trésor à la Folie en ontdek een wereld vol hartstocht en mysterie.