...

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle de Roses

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme La Nuit Trésor Dentelle de Roses Eau de Parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Lancôme, een iconisch merk op het gebied van luxe parfums, introduceert met trots La Nuit Trésor Dentelle de Roses. Dit betoverende parfum is een ode aan de schoonheid en tederheid van rozen, verpakt in een sensuele en intrigerende geur.

La Nuit Trésor Dentelle de Roses opent met een sprankelende combinatie van zoete frambozen en sappige mandarijn. Deze fruitige topnoten zorgen voor een levendige en energieke start, die direct de zintuigen prikkelt en een gevoel van vreugde oproept.

Het hart van de geur wordt gedomineerd door de betoverende geur van rozen. De roos staat symbool voor liefde en romantiek, en in La Nuit Trésor Dentelle de Roses wordt de roos in al haar pracht en praal gevierd. De rijke en sensuele geur van de roos vormt het hart van het parfum en brengt een gevoel van passie en verleiding met zich mee.

De basisnoten van La Nuit Trésor Dentelle de Roses zijn fluweelachtig en verfijnd. Het zachte fluweel en de sensuele suède creëren een warm en omhullend effect, waardoor het parfum een vleugje luxe en mysterie krijgt. Deze basisnoten voegen diepte en intensiteit toe aan de geur, waardoor een langdurige en onvergetelijke indruk achterblijft.

Lancôme La Nuit Trésor Dentelle de Roses is een parfum dat de schoonheid en sensualiteit van rozen viert. Het is een geur die je meeneemt op een betoverende reis, waarbij elke sprankelende noot en elke fluweelachtige nuance je omhult in een aura van mysterie en verleiding. Laat je betoveren door de tederheid van La Nuit Trésor Dentelle de Roses en ontdek de magie van een romantische en sensuele geurervaring.