...

Lancôme La Nuit Trésor Fleur de Nuit

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme La Nuit Trésor Fleur de Nuit Eau de Parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Lancôme, een synoniem voor elegantie en verfijning, presenteert met trots La Nuit Trésor Fleur de Nuit. Dit betoverende parfum vangt de essentie van een nachtelijke bloementuin en omhult je in een aura van mysterie en verleiding. La Nuit Trésor Fleur de Nuit opent met de betoverende geur van de Damask roos. Deze bloemige topnoot brengt een gevoel van romantiek en tederheid met zich mee, waardoor de zintuigen worden gestreeld en je wordt meegenomen naar een betoverende wereld vol bloemenpracht.

Het hart van de geur wordt gedomineerd door een weelderig boeket van jasmijn, tuberoos (nachthyacint) en nachtschone. Deze bloemige hartnoten voegen een sensuele en verleidelijke dimensie toe aan het parfum, waardoor het een betoverend en intrigerend karakter krijgt. Het is alsof je wordt omhuld door de bloemblaadjes van een magische bloem, die de zintuigen prikkelen en een gevoel van vrouwelijke kracht en schoonheid oproepen.

De basisnoten van La Nuit Trésor Fleur de Nuit zijn verrukkelijk en onweerstaanbaar. De aromatische tonen van macchiato vermengen zich met de romige noot van slagroom, waardoor een verleidelijk en gourmand element aan het parfum wordt toegevoegd. De warme en aardse geur van patchouli zorgt voor een vleugje diepte en intensiteit, waardoor de geur een onvergetelijke indruk achterlaat.

Lancôme La Nuit Trésor Fleur de Nuit is een parfum dat de schoonheid en betovering van een nachtelijke bloementuin vastlegt. Het is een geur die je meeneemt op een sensuele reis, waarbij elke bloemige noot en elke romige nuance je omhult in een aura van mysterie en verleiding. Laat je betoveren door de schoonheid van La Nuit Trésor Fleur de Nuit en ontdek de magie van een onvergetelijke geurervaring.