...

Lancôme La Nuit Trésor Intense

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme La Nuit Trésor Intense Eau de Parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Lancôme, een synoniem voor elegantie en verfijning, presenteert met trots La Nuit Trésor Intense. Dit betoverende parfum belichaamt de intensiteit van een onvergetelijke nachtelijke ontmoeting en laat een blijvende indruk achter.

La Nuit Trésor Intense opent met de betoverende geur van de Damask roos. Deze bloemige topnoot geeft het parfum een romantische en verleidelijke flair. De geur van de roos doordringt de lucht en creëert een aura van passie en betovering.

Het hart van het parfum wordt bepaald door de heerlijke geur van zure kers. Deze hartnoot voegt een fruitige en levendige dimensie toe aan het parfum, waardoor het een speelse en intrigerende kant krijgt. Het is als een zoete verleiding die je zintuigen prikkelt en een gevoel van opwinding en verlangen oproept.

De basisnoten van La Nuit Trésor Intense omhullen je in een sensuele en warme omhelzing. De romige en zoete noot van amandelmelk zorgt voor een gourmand element dat het parfum onweerstaanbaar maakt. De Madagascar vanille voegt een rijke en exotische nuance toe, terwijl de houtachtige noten een vleugje diepte en mysterie brengen.

Lancôme La Nuit Trésor Intense is een parfum dat de essentie van een gepassioneerde ontmoeting vastlegt. Het is een geur die de zintuigen betovert en een blijvende indruk achterlaat. Laat je verleiden door de intensiteit van La Nuit Trésor Intense en ervaar de kracht van een onvergetelijk parfum.