...

Lancôme La Vie Est Belle Limited Edition Designed By Richard Orlinski

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme La Vie Est Belle Limited Edition Designed By Richard Orlinski Parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Ontdek een icoon opnieuw ontworpen door kunstgenie: de Lancôme La Vie Est Belle Limited Edition Designed By Richard Orlinski. Deze speciale editie is een samenwerking met de wereldberoemde hedendaagse kunstenaar Richard Orlinski, wiens gedurfde en hoekige ontwerpfilosofie nieuw leven inblaast in de klassieke La Vie Est Belle flacon. Deze bijzondere fles is een kunstwerk op zich, een uitstekende toevoeging aan elke parfumcollectie en een stijlvol statement op uw dressoir.

Bij de eerste spray onthult dit parfum topnoten van sappige zwarte bes en heerlijke peer, een levendige en frisse opening die de zintuigen prikkelt en een onmiddellijk gevoel van vreugde oproept. Dit zijn de geurnoten die de levendigheid en spontaniteit van het leven vieren.

Geurnoten

Het hart van Lancôme La Vie Est Belle Limited Edition Designed By Richard Orlinski is een rijk boeket van de meest nobele bloemige noten: de zachtheid van iris gecombineerd met de romantische geur van jasmijn en de zoetheid van oranjebloesem. Deze samensmelting van bloemen geeft de geur een diepe vrouwelijkheid en een subtiele, complexe schoonheid.

In de basis van deze geur vind je een melange van patchouli, praliné vulling, vanille en tonkaboon. De aardse patchouli mengt perfect met de zoete praliné en de romige vanille, terwijl de tonkaboon een extra laag van diepte en warmte toevoegt. Dit zijn de noten die het langst op de huid blijven hangen, en die deze geur haar warme, verslavende karakter geven.

Vier de schoonheid van het leven

De Lancôme La Vie Est Belle Limited Edition Designed By Richard Orlinski is niet alleen een geur, maar ook een artistiek statement en een viering van de schoonheid van het leven. Het is een parfum dat kracht, optimisme en individualiteit belichaamt en vrouwen uitnodigt om te stralen in hun eigen licht. Laat deze verfijnde geur je herinneren dat het leven inderdaad mooi is.