...

Lancôme Idôle L’Intense

Wij houden voor jou bij waar jouw favoriete Lancôme Lancôme Idôle L’Intense parfum voor de laagste prijs te koop is. Bekijk hieronder de prijzen van alle parfumeries en maak daarna jouw keuze.

Parfumbeschrijving

Betreed de boeiende wereld van Lancôme’s L’Intense, een geur die de essentie van diepte en vrouwelijke kracht belichaamt. L’Intense is een creatie van Lancôme, een merk dat wereldwijd wordt geprezen om zijn superioriteit en verfijning in de wereld van schoonheids- en parfumproducten. Met meer dan 80 jaar ervaring in het creëren van uitzonderlijke producten, biedt Lancôme’s L’Intense een unieke en onvergetelijke geurervaring.

L’Intense is een oriëntaalse bloemengeur die je verleidt met zijn diepe en complexe noten. De topnoten van bittere sinaasappel en mandarijn ontwaken bij de eerste aanraking met je huid, waardoor een levendige en citrusachtige geur ontstaat. Deze verkwikkende opening leidt je naar het hart van Turkse roos, Grasse roos, musk, Egyptische jasmijn, jasmijn sambac en jasmijn, die een rijk en bloemig aroma verspreiden.

De basisnoten van patchouli, kasjmierhout, Madagaskar vanille, acacia, ceder en sandelhout worden als laatste onthuld, waardoor een diepe en langdurige indruk achterblijft. De aardse patchouli vermengt zich met het zachte kasjmierhout, de romige vanille, de zoete acacia, de warme ceder en het rijke sandelhout, wat resulteert in een verfijnde en sensuele finish.

Of je nu op zoek bent naar een geur voor een speciale gelegenheid of een parfum voor dagelijks gebruik, Lancôme’s L’Intense biedt de perfecte balans tussen levendigheid en diepte. Trakteer jezelf op de boeiende charme van L’Intense, en laat je unieke kracht en diepte stralen.